شبکه بلاکچین سولانا قادر است تا ۵۰هزار تراکنش در هر ثانیه را انجام دهد.
به گزارش ایسنا، سولانا خیرهکنندهترین عملکرد را در بین تمامی رمزارزهای مهم تا این جای کار در سال جاری داشته است. این رمزارز یکی پس از دیگری در حال پشت سر گذاشتن رقبای خود و رسیدن به رتبههای بالاتر جدول است. یکی از ویژگیهایی که سولانا را تا این اندازه بین معاملهگران محبوب کرده، توانایی آن در انجام تراکنشهای با سرعت بسیار بالا و هزینههای بسیار پایین است که آن را از رقبایی چون اتریوم متمایز میکند.
شبکه بلاکچین سولانا قادر است تا ۵۰هزار تراکنش در هر ثانیه را انجام دهد. رمزارز سولانا سال ۲۰۱۷ توسط «آناتولی یاکوونکو» مهندس سابق کوالکوم و دراپ باکس راهاندازی شد. این رمزارز از قراردادهای هوشمند پشتیبانی میکند. سولانا برخلاف بسیاری از رمزارزها که از الگوریتم اجماعی استفاده میکنند، از الگوریتم اثبات سهم استفاده میکند و ایجاد هر بلاک در شبکه آن حدود ۴۰۰ میلیثانیه طول میکشد (شبکه بیتکوین در هر دقیقه قادر به تایید تنها کمتر از ۱۰ تراکنش است).
یکی از دلایل اصلی سریع بودن سولانا استفاده از قابلیتی به نام توربین است. در این سازوکار، به جای ارسال دادهها توسط هر گره، بین کلیه گرههای شبکه تقسیم وظایف صورت میگیرد تا اعتبارسنجی و انتقال داده در طول شبکه با درصد خطای کمتر و سرعت بیشتر انجام شود.
در حال حاضر کیف پولهای زیادی در مقایسه با ۱۰ رمزارز دیگر برتر بازار از سولانا پشتیبانی نمیکنند اما شمار آنها رو به افزایش است. این رمزارز قابلیت استیکی روی پلتفرم افتیایکس را دارد و سود سالانه ۶ درصدی برای استیک آن به دارندگان تعلق میگیرد. برای خروج از حالت استیک نیز به هفت روز زمان نیاز است و در صورتیکه فرد اصرار به خروج فوری از این حالت داشته باشد باید ۱۰درصد کل ارزش دارایی را به عنوان جریمه بپردازد.